024 234 04 09 info@driveleads.nl

Info aanvragen

Vul het formulier in en klik op verzenden. We komen binnen 24 uur terug op je aanvraag. Voel je vrij om een keuze te maken in het dropdown-menu. 

Veel gestelde vragen

^

Wat zijn de kosten?

Je kan starten vanaf €5 per lead. Deze lead wordt dan naar 3 verschillende partijen gestuurd, waar jij er één van bent. Wil je liever exclusiviteit? Dat kan. Voor €15 per lead heb je de volledige exclusiviteit van de gegenereerde lead.

^

Hoe komen de leads bij mij binnen?

Wij genereren leads via social media marketing. Onze campagnes koppelen we aan door ons op maat gemaakte landingspagina’s. We zorgen ervoor dat jouw mailadres wordt gekoppeld aan de formulieren binnen die landingspagina. Zo komt elke lead real-time en automatisch in je mailbox terecht.

^

Hoe kan ik starten?

Je vult simpelweg een contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Dit doen we altijd via de telefoon. We lopen de routing even door en zorgen er binnen 5 werkdagen voor dat je aan de slag kan.

^

Zit ik vast aan een contract?

We sluiten een overeenkomst die maandelijks opzegbaar is. We hanteren een minimale afname van 10 leads per maand, onafhankelijk van de keuze die je maakt.

^

Doen jullie ook meer voor rijscholen?

Ja zeker! We maken ook conversiegerichte websites, organiseren evenementen voor rijscholen en leveren software die rijscholen helpt bij het beter opvolgen van de door ons gegenereerde leads. Over deze werkzaamheden kan je meer lezen onder het kopje ‘Rijschool Marketing’.

^

Wat als er per regio al 3 rijscholen zijn aangesloten bij Driveleads?

We hebben hierin een duidelijk beleid: we hanteren 3 rijscholen per regio en vol = vol. Zodra een rijschool besluit zijn leads op een andere manier te genereren stellen we de eerstvolgende op de hoogte van een vrije plek.

Bijna klaar!

Vul het formulier in en klik op verzenden. We komen binnen 24 uur terug op je aanvraag. Voel je vrij om een keuze te maken in het dropdown-menu.

info@driveleads.nl

024 234 04 09

Kerkenbos 1077c - Nijmegen