024 234 04 09 info@driveleads.nl

Info aanvragen

Vul het formulier in en klik op verzenden. We komen binnen 24 uur terug op je aanvraag. Voel je vrij om een keuze te maken in het dropdown-menu. 

Veel gestelde vragen

^

Wat zijn de kosten?

Een nieuwe website kan je afnemen vanaf €999, maar dit is erg afhankelijk van je wensen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

^

Hoe komen de leads bij mij binnen?

Wij genereren leads via Google en Social Media campagnes. Onze campagnes koppelen we aan door ons op maat gemaakte landingspagina’s. We zorgen ervoor dat jouw mailadres wordt gekoppeld aan de formulieren binnen die landingspagina. Zo komt elke lead real-time en automatisch in je mailbox terecht.

^

Ik wil een website, wat moet ik doen?

Je vult simpelweg een contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Dit doen we altijd via de telefoon. We lopen de routing even door en vanuit hier kan de nieuwe website binnen 5 werkdagen online zijn.

^

Doen jullie ook meer voor rijscholen?

Ja zeker! We bieden een totaalconcept. Dit is de nieuwe website inclusief Google ads, Social Media campagnes en leveren software die rijscholen helpt bij het beter opvolgen van de door ons gegenereerde leads.

^

Zit ik vast aan een contract?

We starten met een nieuwe website. De overeenkomst hiervan is minimaal zes maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar.

^

Is het verplicht om het totaalconcept af te nemen?

Nee je kunt kiezen tussen een nieuwe website en/of het totaalconcept. Het wordt als prettig ervaren om te beginnen met een nieuwe website en vanuit daar uit te breiden naar het totaalconcept en zo jouw rijschool structureel te laten groeien.

Bijna klaar!

Vul het formulier in en klik op verzenden. We komen binnen 24 uur terug op je aanvraag. Voel je vrij om een keuze te maken in het dropdown-menu.

info@driveleads.nl

024 234 04 09

Kerkenbos 1039 2e verdieping 6546 BB, Nijmegen